Otvoritev sedme sezone Odprte kuhne

Foto: Arhiv Odprte kuhne
Foto: Arhiv Odprte kuhne
V petek, 22. marca, se bo začela letošnja, sedma sezona Odprte kuhne na ljubljanskem Pogačarjevem trgu.
Oglej si celoten članek

Sedma, pravljična sezona Odprte kuhne v Ljubljani bo to pomlad prinesla nove gurmanske avanture ob odkrivanju zakladnic slovenske kuhinje, sodobne kulinarike, eksotičnih okusov daljnih dežel, butičnih slaščic in pristnih klasik ulične prehrane z vseh koncev sveta. Ponovnim druženjem na Pogačarjevem trgu bodo obiskovalci nazdravili s požirkom dobrega vina ali lokalnega kraft piva, si povedali, kako so preživeli zimo in skovali kakšen navihan načrt za poletje.

Organizatorji vabijo vas, da se jim pridružite v petek, 22. marca, ko bodo ob 10. uri skupaj odprli že sedmo sezono kulinaričnih petkov ter med seboj pozdravili stare znance in nove obraze, ki vas bodo s svojimi kreativnimi grižljaji popestrili sončne vikende.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.