Open Day Workshop: Grafično oblikovanje - osnove in temelji

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Brezplačna delavnica osnov in temeljev grafičnega oblikovanja s Kajo Skrbinšek.
Oglej si celoten članek

Kaja Skrbinšek je oblikovalka vizualnih komunikacij, videografinja, glasbena producentka in pevka. Je tudi soustvarjalka kreativnih vsebin pri raznovrstnih start-up podjetjih in bivša vodja projektov kreativne ekipe ene izmed najhitreje rastočih spletnih trgovin v Sloveniji. Najrajši se posveča projektom, ki so tako ali drugače povezani z glasbo in pa izobraževalnim, družbeno odgovornim delom.

Delavnica je del UNITED POP Open Day-a in je brezplačna. Odvijala se bo med 10. in 12. uro na EMI Institute v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.