Made in Slovenia

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Še do 31. decembra v prostorih Muzeja za arhitekturo in oblikovanje v Mariboru poteka zanimiva prodajna razstava.
Oglej si celoten članek

S prodajno razstavo v spreminjajnu predstavljamo dobre prakse slovenskih oblikovalcev in podjetij, ki delujejo v kreativnem sektorju. Spodbujamo razvoj izdelkov in storitev, ki so povezani z načeli Centra za kreativnost, ki združujejo ustvarjalnost s poslovno vizijo.

Na razstavi predstavljamo izdelke, ki so jih oblikovali slovenski oblikovalci, večinoma so tudi proizvedeni v Sloveniji. Želimo, da bi razstavo v prihodnje dopolnjevali z vedno novimi inovativnimi izdelki, njihov razvoj pa želimo pospeševati tudi skozi delovanje Centra za kreativnost.

Pod naslovom Made in Slovenija ustvarjamo kolekcijo, ki bo v svetu prepoznana kot dobro slovensko oblikovanje, ki bo promovirala trajnostna načela ter prispevala k sodelovanju med kreativnim in gospodarskim sektorjem z namenom družbenega napredka, razvoja inovativnih izdelkov, storitev in dvigu prepoznavnosti slovenskih blagovnih znamk. Razstava predstavlja tudi korak naprej do uporabnikov teh izdelkov in novo priložnost, da se v slovenskih domovih pogosteje znajdejo kreacije slovenskih ustvarjalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.