Jaz tebi – ti meni: Izmenjava oblačil

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V soboto, 26. maja bo v Centru interesnih dejavnosti Ptuj potekala izmenjevalnica oblačil.
Oglej si celoten članek

Na dogodku Jaz tebi – ti meni si bodo udeleženci lahko v prijetno družabnem vzdušju izmenjali garderobo, ki je več ne nosijo. Gre za mešanico druženja in medsebojnega sodelovanja, ki je tako ali drugače koristno.

Danes so na voljo oblačila po zelo nizkih cenah in pogosto se zgodi, da zaradi tega impulzivno kupimo oblačila, obutev ali nakit, ki jih uporabimo le nekajkrat ali pa celo nikoli. Pomladansko čiščenje omar je torej prava priložnost, da si na naravi in denarnici bolj prijazen način osvežimo svojo poletno garderobo.

Kosi, ki jih prinesete v menjavo, naj bodo lepo ohranjeni in čisti.

Na voljo bo prostor za pomerjanje, ogledala in okrepčilo za nabiranje novih moči med brskanjem po garderobnih zakladih.

Več informacij bo na voljo v Facebook skupini Jaz tebi – ti meni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.