Bolšji sejem rabljenih gramofonskih plošč

Foto: Profimedia
V soboto in nedeljo, 23. in 24. februarja, bo v prostorih KUD Channel Zero potekal bolšji sejem rabljenih gramofonskih plošč
Oglej si celoten članek

Bolšji sejem rabljenih gramofonskih ploščSejem gramofonskih plošč predstavlja ljubiteljem glasbe možnost dostopa do dobro ohranjenih plošč iz zasebnih zbirk. Na sejmu se odvijajo menjava, odkup in prodaja LP plošč in ostalih nosilcev zvoka. S seboj lahko prinesete svoje plošče različnih glasbenih zvrsti za morebitno menjavo. Sejem gramofonskih plošč omogoča druženje zbiralcev in ljubiteljev glasbe, dostopne pa so tudi informacije o čiščenju in vzdrževanju plošč.

18. do 24. 2. 32 filmov v ritmu plezanja, alpinizma, avanture, gorske narave in kulture

Vstop prost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.