11. pohod po mamutovi deželi

Foto: Profimedia
V soboto, 9. junija, bo potekal 11. pohod po mamutovi deželi na Kokrici pri Kranju.
Oglej si celoten članek

Pohodnikom je na voljo daljša trasa 14 kilometrov ali krajša trasa, ki je dolga sedem kilometrov. Pohod se bo začel ob 9. uri pred supermarketom Mercator na Kokrici pri Kranju.

Vsak udeleženec pohoda prejme spominsko majico, dnevnik poti, ob poti okrepčila, na cilju malico in pijačo. Pohodniki, ki bodo pot prehodili petič ali desetič bodo dodatno nagrajeni.

Na cilju bo potekalo žrebanje startnih številk. Glavna nagrada žrebanja je kolo Scott, veliko je tudi drugih praktičnih nagrad.

Startnina znaša 10 evrov. Člani AMD Kranj imajo s predloženo člansko izkaznico 20 % popusta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.