Z "opeko" pregazil zlikovca

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Švedski policisti se lova na nepridiprave ne lotevajo z rokavicami, temveč s svojimi robustnimi volvi. Fotografije razkrivajo brezkompromisnost policistov in dokazano trpežnost švedskih "opek".
Oglej si celoten članek

Naključni mimovozeči je fotografiral zaključek lova švedske policije na moškega v črnem audiju 100. Potem ko se voznik ni zmenil za nobenega od pozivov in znakov policistov, naj se zaustavi, je eden izmed njih lov po švedskem podeželju končal na preizkušen način.

Policijski volvo XC70 se je zakadil v bok audija in ga zrinil s ceste, od tam pa v jarek, kjer se je audi prevrnil na streho, volvo pa je dobesedno zapeljal čezenj.

Kljub veliki sili trka jo je sodeč po fotografijah na vsa štiri kolesa gnani volvo odnesel kar dobro. Zaščita in višja oddaljenost od tal za vožnjo po terenu očitno nista le šminka, kot je to običaj pri marsikaterem novodobnem avtomobilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.