Voznika šleperja bo dolgo bolela glava

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Voznik šleperja je iz luksuznih terencev naredil kabriolete.
Oglej si celoten članek

Reka Voznik tovornjaka podrl most za pešče

Voznik šleperja v škotskem Petrhu je prevažal sedem luksuznih športnih terencev. Vse dokler ni imel bližnjega srečanja z železniškim nadvozom. Voznik ni bil pozoren na znake, ki so opozarjali na višino nadvoza.

Foto: Screenshot

Voznik tovornjaka Voznik tovornjaka pisal SMS in pozabil zavirati pred kolono

Verjetno je bil nepozoren, saj bi lahko že sam ocenil, da prostora dovolj, da je nadvoz prenizek. Tako so range roverji in jaguar F pace ostali brez strehe. Nihče ni bil poškodovan, razen, verjetno ego voznika.

Foto: Screenshot

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:10 2. November 2018.

    Naj dodam, kot prvo, to ni šleper ampak prikoličar štraser. Kot drugo, škodo poravna zavarovalnica. Štraser je poimenovanje za tovorna …

  • 10:38 31. Oktober 2018.

    Očitno avtor te sramote ne bere komentarjev, ker bi sicer popravil besedo šleper. Še en faliran študent pač, ki se …

  • 08:39 31. Oktober 2018.

    Tudi jaz sem mislil, da pisci člankov obvladajo slovenski jezik. Očitno sem se motil.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.