Video: Putin za volanom nove lade skoraj povzročil nesrečo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ruski predsednik Vladimir Putin je sedel za volan nove lade, ni šlo najbolje.
Oglej si celoten članek

Ruski predsednik Vladimir Putin je odprl nov odsek avtoceste, ki povezuje Moskvo in St. Petersburgu. To je storil za volanom nove lade aura, a je pri tem skoraj povzročil nesrečo.

Da bi se izognil belemu šotoru na svoji strani avtoceste, je Putin prižgal levi smernik in zapeljal na nasprotni vozni pas avtoceste. Tako se je vozil kakšnih 50 metrov, a je bil pred njim črn policijski avto, ob katerem je stal policist.

Putin je kmalu spremeni prvotno odločitev in zavil desno, vse s prižganim levim smernikom. Putinove reakcije očitno niso pričakovali njegovi telesni stražarji, ki so vozili za njim, a so se le izognili trčenju. Vse je minilo brez posledic.

"To je dober avto," je Putin o prvih vtisih o Ladinem vozilu povedal spletni publikaciji Life. Lada aura temelji na modelu lada vesta. To naj bi bila premijska lada s podaljšano kabino, ki obljublja več prostora, njena notranjost pa je izdelana iz pravega ruskega usnja. Avto je opremljen z 1,8-litrskim motorjem z zmogljivostjo 122 konjskih moči in avtomatskim menjalnikom.

To je bil prvi Putinov javni nastop po poskusu atentata na nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 31

  • 06:30 19. Julij 2024.

    Retardom se je že dvignil,kako zarukani so nekateri!!!

  • 18:49 18. Julij 2024.

    Tako kot Putler šofiira, tako vozi vojno!

  • 18:47 18. Julij 2024.

    Zagotovo so krivi Ameri, ki proizvajajo Lado....Jebemti, je ne!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.