TT-S - juhica je skoraj gotova

Foto: Žurnal24 tt_S_090108
Audi skrbno skriva svoje adute za salon v Detroitu, šušlja pa se, da bo odgrnil zaveso z najprestižnejšega TT-ja. Seveda je govora o črki S.
Oglej si celoten članek

Da je popoprana juhica že skorajda gotova, pričajo tudi prve fotografija audija TT-S, ki so se pojavile na medmrežju. Na voljo bo kot kupe ali kabriolet, poganjal pa naj bi ga 2,0 TFSI motor s (275 KM) moči. Od šibkejših bratcev se bo razlikoval po nekoliko spremenjeni sprednji maski, večjih vstopnih režah za zrak, bolj agresivnemu spojlerju in seveda po oznakah TT-S. Brez LED-svetil pa si audijev že tako ali tako ne predstavljamo več.

Kolesa naj bi bila najmanj 18-palčna, za dodatne informacije in prave fotografije pa bo potrebno počakati do nedelje, ko se salon odpre za novinarsko javnost. Druga zvezda Audijevega razstavnega prostora na salonu v ZDA naj bi bil model R8 s TDI motorjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.