Tako se prestraši novinarko

Foto: Autobild/Youtube
Foto: Autobild/Youtube
Vozniki v zrelih letih predvsem v očeh mladih veljajo za pretirano preudarne in počasne na cesti. To je morda mislila tudi nemška zvezdnica Barbara Scöneberger. Potem pa se je usedla na sovozniški sedež v audiju S3 Walterja Rörhla.
Oglej si celoten članek

Kamera na armaturni plošči je posnela dogajanja v naslednjih dveh minutah, ki jih je 39-letna nemška TV voditeljica, pevka in igralka bolj kot ne premižala s sila smešnimi grimasami na obrazu. Verjetno nekaj časa niti ni verjela, da bo živa stopila iz avtomobila, medtem ko je 66-letna legenda motošporta Röhrl po pisti vozil tako mirno, kot bi se zapeljal po kruh v trgovino.

Video si lahko ogledate TUKAJ (avtor: Autobild)

"To je bilo moje življenjsko doživetje," je skušala po koncu divje vožnje ostati galantna Scönebergerjeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.