Tako malo bo treba, da danes zvečer dobite nagrado

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poleg tega, da ostanete živi, seveda.
Oglej si celoten članek

V okviru nacionalne akcije Slovenija piha 0,0 bodo pri Zavodu Varna pot ponovno izvedli terensko preventivno akcijo Čista nula, čista vest.

V okviru akcije bodo njihovi moderatorji prisotni:

- v petek, 13. decembra, med 20. in 01. uro, na Ritmu mladosti, v Areni Stožice in

- v ponedeljek, 16. decembra, med 18. in 21. uro, na December v Ljubljani (koncert Fed horses na Novem trgu in širše po centru Ljubljane)

Obiskovalce in mimoidoče bodo ozaveščali o nezdružljivosti alkohola in vožnje, preverjali alkoholiziranost in apelirali na alkoholizirane voznike, naj si poiščejo alternativno obliko prevoza. Odgovorni “0,0 vozniki” bodo prejeli praktično nagrado.

Z akcijami na prireditvah, v gostinskih lokalih in dogajanjih na prostem po Sloveniji želijo ljudi pripraviti do tega, da načrtujejo varen odhod domov z zabave in s tem prispevajo k uresničevanju Vizije NIČ.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.