T-rocu so osvetlili nos

Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc
Prenova za Volkswagnovega križanca.
Oglej si celoten članek

Volkswagen T-roc ima nov nos, ki je po novem lahko osvetljen, saj kupec lahko izbere osvetljeno povezovalno letev med prav tako oblikovno spremenjeni žarometi. Ko jih povezuje svetla letev, so v zameno za vloženi denar matrični, sicer pa klasični LED.

Posodobljenega T-roca boste morda prepoznali tudi po novih pokončnih meglenkah in drugačnem zadnjem odbijaču. Nameščene ima tudi nova platišča. 

V notranjosti so opazni novi, na otip mehkejši materiali, ki so zamenjali neugledno trdo plastiko. Voznik ima izpred novega volana zdaj osempalčni zaslon, infozabavni zaslon pa meri med 6,5 in 9,2 palca. Kot vsi novodobni volkswagni lahko v T-rocu telefon za naprednejše funkcije po novem povežete tudi brezžično.

Foto: Volkswagen Volkswagen T-roc

Pri motorjih ni sprememb, začne se s trivaljnim litrskim bencinarjem z 81 kilovati, nadaljuje pa z 1,5-litrskim TSI in njegovimi 110 kilovati. Na razpolago je tudi 140-kilovatni 2,0 TSI s štirikolesnim pogonom, medtem ko je dizla mogoče naročiti v različici s 85 kW ali 110 kW. Slednji ima 4Motion pogon. 

Vrh ponudbe pa predstavlja T-roc R z 221 kW (300 KM) moči, ki ima številne športne tehnologije, ki se pritičejo takšni črki. Med drugim tudi Akrapovičev izpuh.

In da, vse te spremembe veljajo tudi za T-roc kabrioleta. Prve dobave obljubljajo že takoj po novem letu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.