Ste korenjak z lahko nogo?

Foto: Žurnal24 Tretja etapa tekmovanja Varčen voznik bo v Mariboru. Veliki finale bo maja v Lju
Opel corsa znova vabi korenjake z lahko nogo. Le še do srede imate čas za prijavo na mariborsko etapo Varčnega voznika.
Oglej si celoten članek

Po zelo zanimivih uvodnih dveh krogih Varčnega voznika v Celju in Kopru je že na vrsti proga v okolici Maribora. V štajerski prestolnici se bo karavana petih varčnih cors ecoflex ustavila to soboto.

Za varčnega voznika se prijavite tukaj.

Prijavite se in morebiti boste prav vi eden izmed izžrebanih voznikov, ki bodo lahko dokazali veščine v varčni vožnji, ki jo skupaj pripravljata Žurnal24 in Opel Slovenija. Petega voznika (s sovoznikom) pa bomo izžrebali na tekmovanju samem, ki bo potekalo od 9.00 dalje na strehi (5. etaža) garažne hiše Europarka v Mariboru.

Poleg samega tekmovanja se obeta še pester dodatni program za gledalce, saj boste lahko preizkusili Oplove avtomobile, tudi novo astro, ali se poučili o tehniki varčne vožnje, s katero lahko celo za četrtino zmanjšate svoj mesečni račun za gorivo.

Nagrade za tekmovalce so več kot privlačne. Zmagovalec se bo uvrstil v finale, kjer se bo potegoval za trajno last opla corse. Ostali finalisti pa bodo prejeli priročne navigacijske naprave Garmin nüvi 1250.

AKCIJO SO OMOGOČILI

 

 

 

Sponzorja:

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.