Šokanten posnetek: avto poletel v kanal

Alexandrii Stack je uspelo na kamero ujeti šokanten trenutek, ko je avtomobil s prikolico zapeljal z voznega pasu na avtocesti, poletel čez ogrado in padel v kanal.
Oglej si celoten članek

Spletni portal State Journal poroča, da je voznik poltovornjaka, ki je za seboj vlekel prikolico s kosilnico, iz Kentwooda v Michiganu v ZDA. Po nesreči so težko poškodovanega voznika iz avtomobila rešili gasilci. Voznik, ki so ga prepeljali v bolnišnico, je bil ob prihodu reševalcev pri zavesti in je celo govoril s policijo.

Po ogledu posnetka (zgoraj) se bo lahko vprašal, kakšen čudež se je moral zgoditi, da je preživel šokantno nesrečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:01 23. Avgust 2013.

    Prav mu je kaj je pa z priklopnikom, ki popolnoma spremeni vozne sposobnosti kamiončka divjal. Kar se pa šokantnosti tiče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.