Še oprati ga ne bi znal

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Damjan Murko ni ravno za v mehanično delavnico. "Avtomobila še oprati ne bi znal," je v rubriki Avto in jaz dejal štajerski pevec.
Oglej si celoten članek

 

Avto in jaz

Aljaž Pegan

Miran Ališič

Andrej Jereb

Damjan Murko je trenutno še brez vozniškega izpita. Kdaj ga bo opravil, ne ve, saj predvideva, da bi mu šla vožnja enako slabo kot matematika. Zato pa prisega na vozila znamke Mercedes. Ni pomembno, za katero vozilo gre – da ga le krasi Mercedesova zvezda.

Ker zaradi nastopov veliko potuje, se že veseli poletja, ko bodo cestninske postaje le še slab spomin, v nos pa mu gredo tudi slabe in luknjaste ceste. Več v videointervjuju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.