RC Z prihaja naslednje leto

Foto: Žurnal24 RC Z koncept je kupe 2+2 z zelo dobrimi aerodinamičnimi lastnostmi. Ob predstavi
Novica ni ravno presenetljiva, je pa končno potrjeno – peugeot 308 RC Z concept gre v serijsko proizvodnjo. Prvič bo prikazan leta 2009 v Frankfurtu.
Oglej si celoten članek

To je na avtomobilskem salonu v Lizboni navedel Jean-Philippe Collin, direktor Peugeota. Collin sicer ni povedal, kako se bo serijski avtomobil v resnici imenoval, bo pa na prodaj leta 2010. Serijski avtomobil z zelo posebnim slogom, ki v marsičem spominja na Audijev TT, naj bi obliko koncepta prevzel precej dosledno.

Koncept 308 RC Z je bil prvič predstavljen lani v Frankfurtu, poleg dizajna pa so značilnosti športnega kupeja tudi impresivne zmogljivosti in gospodarnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.