Prepoznate lokacije, kjer so snemali novo mazdo MX-30?

Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30 Foto: Mazda Mazda MX-30
Nova mazda MX-30 je Sloveniji in še posebej Ljubljani naredila dobro reklamo.
Oglej si celoten članek

Povsem nova mazda MX-30 je eno glavnih imen aktualnega avtosalona v Tokiju. Gre za prvo Mazdino serijsko vozilo, ki ga bodo prodajali po vsem svetu. Gre za posebneža med električnimi vozili, saj marsikje ubira drugačen pristop kot pa druge znamke. 

Foto: Mazda Mazda MX-30

"Snemanje seveda ni potekalo prav z modelom MX-30, ampak so za to uporabljali poseben avtomobil in posebno tehniko snemanja. S triki pa so ga spremenili v mazdo MX-30."

Za Slovence je zelo zanimivo tudi dejstvo, da so celoten slikovni in video material za novinko posneli v Sloveniji, največ v središču Ljubljane. Da eden od proizvajalcev znova izkorišča Ljubljano za snemanje, je bilo sicer jasno že pred časom, ko so dele prestolnice zapirali za ves promet in radovedne oči, zdaj pa je jasno, čemu je služila vsa ta skrivnostnost - do uradne premiere namreč podoba mazde MX-30 sploh ni prišla v javnost, kar je danes resnično že redkost. 

Na fotografijah in v videu je moč prepoznati različne lokacije. Oglejte si jih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.