Predstavljen novi twingo RS

Foto: Žurnal24 Mali twingo RS je kompromis med udobjem in športnimi užitki.
Videz nove športne različice Renaultovega malčka temelji na konceptu twinga, predstavljenega leta 2006. Po cliu in meganu je to tretji Renaultov model z oznako RS.
Oglej si celoten članek

Novi izdelek strokovnjakov iz podjetja Renault Sport Technologies so predstavili skupaj z novim renaultovim dirkalnikom v formuli 1 R28, ki ga je razvil isti oddelek. Prvi javni nastop bo twingo RS imel na skorajšnjem avtomobilskem salonu v Ženevi.



Twingo RS je opremljen z 1,6-litrskim bencinskim motorjem moči 98 kW/133 KM, po besedah predstavnikov podjetja pa tako obesa kot sam motor predstavljata kompromis med udobjem in športnimi težnjami. Dober del kupcev naj bi pritegnil privlačen videz, predvsem izraziti loki blatnikov, spojler na zadku in podobni dodatki. Nič drugače ni z notranjostjo. Potniki bodo lahko uživali v športnih sedežih, kromiranih pedalkah in še marsičem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.