"Pojdite raje na nekaj pijač, avta ne boste dobili nazaj"

Foto: Epa Požar v garažni hiši Foto: Epa Požar v garažni hiši Foto: Epa Požar v garažni hiši Foto: Epa Požar v garažni hiši
Velik požar je v Veliki Britaniji uničil kar 1.400 avtov.
Oglej si celoten članek

Pisali smo že, kako si bo vstop v novo leto okoli 1.400 lastnikov avtomobilov še posebej zapomnilo, saj so izgubili svoje vozilo v velikanskem požaru v garažni hiši v Liverpoolu. Ogenj je izbruhnil v enem izmed parkiranih avtomobilov, nato pa se razširil nad celotnim večnadstropnim objektom. 

Gasilci so se vso noč trudili omejiti požar, da ne bi zajel še bližnjih stanovanj, in k sreči jim je to uspelo. V požaru ni bilo ranjenih, nastala pa je ogromna gmotna škoda. Parkirišče, ki lahko sprejme do 1.600 vozil, je bilo namreč skoraj povsem polno zaradi silvestrskih prireditev v bližini.

Eden od lastnikov je za BBC opisal, kako je pustil svoje vozilo v garaži in ob povratku naletel na obsedno stanje. Vprašal je gasilca, kaj se dogaja in ta mu je pojasnil, da je celoten objekt v ognju. "Vprašal me je, v katerem nadstropju imam avto in povedal sem, da v šestem. Nato mi je rekel: 'Najbolje, da greste še na nekaj pijač in praznujete vstop v novo leto, saj vašega avta ne boste več dobili nazaj'".

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.