Pikantna prenova

Foto: Žurnal24
Mali kia picanto, eden najcenenjših avtomobilov na slovenskem trgu, je doživel precejšnjo osvežitev zunanje podobe.
Oglej si celoten članek

Facelift med drugim vključuje novo, bolj zaobljeno sprednjo masko s prav takšnimi lučmi. Spremenjena je tudi grafika zadnjih luči, stranski smerniki pa so vgrajeni v ogledala. Zunanje mere so sicer ostale iste. V notranjosti se je picanto v tretji izvedbi zgledoval po uspešnem hišnem modelu c'eed in po njem povzel kar nekaj sprememb v prid udobja in ergonomije. Med drugim ponuja priključke za USB in iPod ter Bluetooth povezavo.

Za slovenski trg bo na voljo 1,0-litrski motor s 45 kW (61 KM). Cene še niso znane, vendar verjetno ne bodo bistveno večje od dosedanjih, ko redna cena vstopnega picanta ni dosegla 8.000 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.