Pa sta šla še dva ferrarija

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Lastnika poskočnih vrancev sta svoja lepotca razbila na Floridi in na Nizozemskem.
Oglej si celoten članek

Rumeni 430 scuderia je končal pod zadkom kombiniranega vozila na Floridi. Še hujša nesreča pa se je zgodila na Nizozemskem, kjer je bil v trčenju ferrarija F40 ob drevo hudo ranjen sopotnik.

Zakaj se je rumeni lepotec tako neslavno zaril pod kombi, ni znano, priče pa pripovedujejo, da na asfaltu ni bilo vidnih nikakršnih sledi o naglem zaviranju. K sreči scuderia ne bo končala na odpadu, le dober (cena ni vprašanje) ličar jo mora vzeti v roke.

Foto: Žurnal24

 

Še tako vešč ličar pa ne bo pomagal obuditi k življenju redkega ferrarija F50, ki se je pred dnevi raztreščil pri Rotterdamu na Nizozemskem. 56-letnik je na avtocesti izgubil nadzor nad vozilom, ki je treščilo ob bližnja drevesa. Voznik jo je odnesel le z modricami, hudo poškodovan pa je njegov sin, ki si je v nesreči zlomil obe nogi.

Ferrari F50 je predhodnik enza in je bil predstavljen leta 1995 v čast 50. obletnice Ferrarija. Gre za zelo zmogljiv avtomobil, poganja ga 3,5-litrski V12-motor, ki zmore 382 kW (520 KM). Najvišja hitrost je 325 km/h, pospešek od 0 do 100 km/h pa je okoli štiri sekunde. Naredili so jih 349.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.