Nov začetek za avea

Foto: Žurnal24
V Frankfurtu bo Chevrolet predstavil nov obraz, v celoti predelanega avea v različici hatchback. Najpomembnejše spremembe glede na predhodnika so napadalni nos avtomobila, posodobljena notranjost in novi, 1,2-litrski bencinski motor.
Oglej si celoten članek

Kar zadeva zunanjost, lahko posamezne elemente povežemo s konceptom WTCC ultra, predstavljenim lani na avtomobilskem salonu v Parizu. Največ pozornosti pritegne napadalni prednji del. Oblikovalci so se odločili za ogromno masko hladilnika, ki je s horizontalno prečko, na kateri je velik znak podjetja, razdeljen na dva dela. Tu so še novi, zaviti žarometi, spremenjeni odbijači in pokrov motorja, zadek pa so osvežili s futurističnimi okroglimi svetili.



V notranjosti prevladujejo novi materiali, zaradi katerih naj bi bil avtomobil še bolj privlačen in dinamičen. Da ne bi govorili le o obliki, je tu še 1,2-litrski bencinski motor 72 kW/ 98KM, ki mu družbo dela že od prej znani 1,4-litrski agregat z možnostjo avtomatskega menjalnika, ki so mu povečali moč na 72 kW/ 98 KM (prej 69 kW/ 94 KM). Pozneje bodo zbirko dopolnili še z 1,5-litrskim dizelskim agregatom.

Prodaja bo stekla marca prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.