Nissan Kardashianovi: "Mi imamo večjo"

Foto: Nissan
Foto: Nissan
Iz Kim Kardashian in njenih zdaj že famoznih fotografij zadnjice se dela norca ves svet. Tudi v avtomobilski srenji so pristavili svoj piskrček.
Oglej si celoten članek

Verjetno so se vas tako ali drugače že dotaknile fotografije, ki jih je Kim Kardashian posnela za Paper Magazine in v kateri je razkrila vse svoje bujno zadnje bogastvo. Takšnih in drugačnih parodij, ki so zasule splet, ne manjka, med njimi je tudi podoba, kako londonski župan Boris Johnson, velik promotor kolesarjenja in javni nasprotnik šova o družini Kardashian, parkira svoj bicikel v zanj idealno stojalo.

Nekateri pa so zavohali tudi zelo dobro priložnost za promocijo. Med njimi je Nissan, ki je na Twitterju objavil fotografijo zadnjega dela svoje "godzille" GT-R. Poleg fotografije čislanega športnika so pripisali:  "Žal nam je, da ti moramo pokvariti veselje, ampak naša je večja."

Da je ritka GT-R-a enako uporabna kot tista od Kim, pa priča kozarec šampanjca na spojlerju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.