Nesrečni slovenski prevoznik "šajze" papirja nasmejal pol Evrope

Foto: MDR Thüringen
Foto: MDR Thüringen
Voznik tovornjaka s slovenskimi tablicami je po nesreči v Nemčiji na neponovljiv način pojasnil, kako se je njegov tovor "šajze" papirja znašel na boku.
Oglej si celoten članek

Dele Nemčije je pred dnevi zajelo zelo slabo vreme s sneženjem, ki je povzročalo ogromno težav v prometu.

Medijska hiša MDR Thüringen je s kamero posnela voznika tovornjaka z ljubljanskimi registrskimi oznakami, ki je bil v torek žrtev zelo spolzkega cestišča. Voznik je na avtocesti A9 v bližini Münchna izgubil nadzor nad vlačilcem, tako da ga je začelo zanašati, nato pa je prikolico odneslo na desno, kjer se je prevrnila na bok in se zagozdila v drog avtocestnega znaka. 

Voznik Darko Josipović je za omenjeno lokalno televizijo na simpatičen način, z mešanico nemških izrazov, obogatenih z zagorsko govorico in sunki bokov pojasnil, kaj se je zgodilo z njegovim tovorom WC papirja in kako je vesel, da ni bil v nesreči nihče poškodovan. Komični posnetek se je razširil po medmrežju in požel ogromno odzivov. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:38 18. Januar 2021.

    Važno da je ales gut

  • 22:38 17. Januar 2021.

    Cel car! Vse je povedu in razumeli so ga, to je bistvo.

  • 17:51 17. Januar 2021.

    Jim pac ni treba?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.