Nenavaden berač na cesti

Videoposnetek iz Rusije tokrat ne prikazuje kakšne nesreče ali norega manevra na cesti, temveč prav posebnega udeleženca v prometu.
Oglej si celoten članek

Medved je namreč ustavil promet in poprosil za hrano. Mimoidočim se je zdelo njegovo obnašanje sila zabavno, tako da je za nagrado dobil sendvič.

Na videz zabavna situacija pa ima dve resni napaki. Divje živali, ki na takšen način pridejo do hrane, izgubljajo instikt za lov in bodo vse pogostejši gostje na cestah, s tem pa bo nesreča neizbežna. Medvedek deluje sila ljubko in prijazno, tako da mu potniki celo dovolijo, da pokuka v avtomobil. Verjetno bi se žival znašla v ospredju medijskega poročanja in v novicah hipoma postala divja zver, če bi namesto po sendviču segla po kakšni okončini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.