Najboljša evropska predelana vozila

Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Facebook Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee Foto: Organizator Tuning festival Bodensee
Na največjem tuning festivalu v Evropi, ki se je končal v nedeljo v nemškem Bodenseeju, so imeli obiskovalci tudi letos kaj videti. Slovenski "kameleon" se je v tekmovanju najlepših predelanih evropskih avtomobilov prebil do polfinala.
Oglej si celoten članek

Zahtevni organizatorji spektakla European Tuning Showdown so v skupino zgolj 60 izjemnih vozil, ki so se potegovala za naslov najboljšega evropskega predelanega vozila, sprejeli tudi slovensko ekipo Cameleon, ki se je predstavila s predelavo novomeškega twinga.

Slovenci so tekmovanje, ki spominja na ekshibicijske borbe v boksarskem ringu, prebili do polfinala. Tekmovanje je potekalo tako, da so po dva predelana avtomobila prepeljali v areno, obkroženo z gledalci, in se tam spopadla za naklonjenost šestih sodnikov. Vozilo, ki je dobilo več točk, je napredovalo v naslednji krog, vse dokler niso dobili zmagovalca.

"Presenečeni nad končnimi odločitvami sodnikov. Naše predelave žal niso dosegle želenega učinka ... zato smo obstali v polfinalu," so na Facebookovi strani zapisali slovenski udeleženci največjega evropskega festivala predelanih vozil v Bodenseeju.

Na salonu so bili tudi letos predstavljeni najnovejši avtomobilski trendi tuning scene. Na njem so se predstavili najbolj pomembni ponudniki platišč, izpušnih sistemov in kitov za predelavo vozil. V ospredju je razstava predelanih vozil (ogledate si jih lahko v fotogaleriji zgoraj), eden od vrhuncev je izbor miss tuning 2014 (fotogalerijo bomo objavili v torek).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.