Nagrajenci kartinga zvezd so ...

Foto: Žurnal24 Prva nagrada, mobilnik LG KP500 COOKIE, je šel v roke Saši Golob.
Izmed množice tistih, ki ste verjeli v zmago misice Tine Gaber v Žurnalovem kartingu zvezd, smo izžrebali dobitnike lepih nagrad.
Oglej si celoten članek

S prvo nagrado, mobilnim telefonom LG KP500 COOKIE, bo odslej telefonirala Saša Golob iz Ljubljane. Druga nagrada, bluetooth slušalka LG, gre v roke Janji Lah iz Škofje Loke, tretjo nagrado, paket energijske pijače DARK DOG, pa prejme Martin Hren iz Mokronoga.

Nagrajencem čestitamo, bralce pa vabimo k sodelovanju tudi v glasovanju za aprilsko tekmo Žurnalovega kartinga zvezd, v kateri se bodo pomerili štirje znani slovenski športniki. Tekma bo 6. aprila ob 18. uri v Karting centru BTC v Ljubljani. Vabljeni, da si dirko ogledate v živo in navijate za svojega favorita.

Obenem vas bo glas za zmagovalca v našem nagradnem glasovanju uvrstil v nagradni boben za žrebanje. Glasovanje začnemo 26. marca, do takrat pa spremljajte videovsebine in fotogalerije na www.zurnal24.si/karting .

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.