Na križišču očistil steklo voznika pred njim

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ni prenesel pogleda na sprednji avto s povsem zasneženim zadnjim steklom. Kdo drug bi bentil, utripal z dolgimi lučmi ali kaj podobnega. Ta voznik pa je postavil dober zgled.
Oglej si celoten članek

Na spletu se je pojavil posnetek iz Poljske, avtor je Marcin Giminski. Vozil je za nekim peugeotom 406, katerega voznik ali voznica se ni za svojo varnost in varnost drugih potrudil niti toliko, da bi očistil sneg iz zadnjega stekla. 

Giminski na semaforju pri rdeči luči ni šel ugotavljati, ali je voznik pred njim invalid, raje je vzel v roke strgalo in v nekaj hipih očistil steklo.

Presenečeni voznik se mu je na koncu zahvalil. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:07 4. December 2015.

    asmas nisem noben nedeljski vozni, pa kaj takega kar si ti napisal ne razumem. Saj sem ti lepo napisal, kaj …

  • 06:12 4. December 2015.

    fora je v tem da voznik ,ki vozi za zasnežen avtom ne vidi "skozenj" kaj se dogaja pred njim.Enako kot …

  • 15:45 3. December 2015.

    No zdaj pa res pretiravate. Res je nevarno, če ima avto na sebi par cm snega ali pa led. Ta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.