Motorist požgečkal noge potnice v avtu

Foto: Youtube/Zim Killgore
Foto: Youtube/Zim Killgore
Ne stegujte nog skozi okno avta, ali pa vas bom zagrabil zanje, pravi motorist in v videu dokazuje, da misli resno.
Oglej si celoten članek

Na Youtubu se je pojavil posnetek uporabnika z uporabniškim imenom Zim Killgore. Med posnetkom motorist na avtocesti pri ameriškem San Diegu dohiti avtomobil, iz katerega skozi okno zadnjih vrat štrlita pisani potničini nogi. Takšnega zračenja pa motorist ni prenesel in se je kljub hitrosti okoli 120 km/h tako približal avtu, da je malce požgečkal po nogavicah. Reakcija lastnice je seveda predvidljivo zabavna. 

Motorist nato pospeši. Stegovanje nog skozi odprto okno ob nepravilni drži je nevarno. Isto pa je mogoče reči tudi za enoročno vožnjo motorja ob avtu na nekaj centimetrski razdalji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.