Močni cayman razkrit po nesreči

Foto: Žurnal24 Najmočnejšo različico caymana poganja nekoliko močnejši šestvaljnik, spremenjeno
Morda je še bolj kot novica, da Porsche pripravlja različico caymana S sport, bil zanimiv način, kako je vest s fotografijami zašla v medije. Pomotoma jih je objavil zaposleni v oglaševalski agenciji.
Oglej si celoten članek

Uredniki vseh večjih avtomobilističnih revij v Veliki Britaniji so si z začudenjem ogledovali fotografije novega atleta iz Zuffenhausna, saj jih Porsche uradno še ni predstavil. Izkazalo se je, da jim jih je pomotoma poslal zaposleni v agenciji Starcom motive, ki trži Porschejeve cestne izdelke na Otoku.

Močnejši motor
Poleg fotografij je tržnik navedel tudi vse glavne karakteristike hitrega caymana. V njega bo vgrajen 3,4-litrski bokser, ki so mu dodali osem konjičev (sedaj 223 kW/303 KM).

Kar nekaj dodelav je deležna tudi zunanjost. Podvozje je spuščeno za 10 mm, dodane so zmogljivejše zavore in še športnejše vzmetenje. Od običajnega caymana S se bo razlikoval po dveh barvah, sposojenih od carrere GT3.

Uradno šele v ponedeljek
Ko so v agenciji uvideli, da so fotografije poslali še pred Porschejevo uradno predstavitvijo, so seveda skušali popraviti napako in celo preprečiti objavo v revijah. To jim ni uspelo, tako da je večina revij caymana S sport objavilo še pred uradno predstavitvijo, ki bo prihodnji ponedeljek, 4. avgusta. Kaj so o škandalu dejali Nemci, ni znano, gotovo pa nesrečni zaposleni že išče novo službo, čeprav Porscheju nekaj dodatne publicitete več gotovo ne škodi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.