Mercedes, posut s kristali Swarovski

Foto: Žurnal24 Mercedes-Benz Swarovski ključ Foto: Žurnal24 Mercedes-Benz Swarovski ključ Foto: Žurnal24 Mercedes-Benz Swarovski ključ
Ključi z Mercedes-Benzovo zvezdo so danes tudi med bogatimi že zelo pogosti. Če so okrašeni s kristali Swarovski, pa hitro postanejo ekskluzivni in razlog za zavist med damami.
Oglej si celoten članek

Mercedes-Benz je za svoje zveste japonske kupce pripravil 800 posebnih ključev, ki jih krasi 200 finih kristalov znamenite družbe Swarovski.

Vsak od ključev je seveda ročno obdelan, dame pa si lahko dragoceni okrasek omislijo, če njihovi partnerji v žep sežejo po dodatnih 367 evrov.

Če bo zanimanje za ključe na Japonskem pravšnje, bodo ključe s kristali ponudili tudi na drugih trgih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.