Maketa razkriva Revozovega malčka

Foto: Žurnal24 renault twingo CC Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 renault twingo CC Foto: Žurnal24 renault twingo CC Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Zbirateljske makete avtomobilov se ponavadi rodijo istočasno z avtomobili ali takoj za njimi. Tokrat je bilo drugače, na prodaj je že maketa malega kabria, ki ga bodo izdelovali v Revozu.
Oglej si celoten članek

Francoska revija L'Automobile je objavila fotografije makete novega Renaultovega modela v merilu 1:43. Maketa je delo specializiranega izdelovalca Norev, ki se mu je, kot vse kaže, pripetila velika nerodnost, da so fotografije še vedno skrivnostnega avtomobila, zaokrožile v javnosti. Čeprav gre za maketo, je z nje mogoče razbrati, da bo avtomobil precej zvest obliki, ki je neuradno že nekaj časa znana v javnosti.

To pomeni, da bo imel spredaj nekoliko drznejše žaromete od twinga, zadnja svetila pa bodo razpotegnjena. Za obema sedežema se bo že začel prtljažni del, v katerem se bo skrivala zložljiva trda streha. Avtomobil naj bi bil sicer daljši od twinga, prav tako naj bi bila zanj rezervirano motorje z vrha ponudbe, torej predvsem 1,2 TEC iz različice twingo GT (73 kW/100 KM) in 1,6 16V iz twinga RS (96 kW/131 KM).

 

Foto: Žurnal24

 

Kot je znano, bodo malega kabrioleta hkrati s twingom izdelovali v  novomeškem Revozu, uradno pa bo predstavljen čez dober mesec v Ženevi.

 

Pri L'Automibile špekulirajo, da se bo malček, ki se trenutno skriva še za kodno oznako X33, imenoval Wind ali W'Air, v igri sta sicer še imeni twingo CC in twingo Up. Na pravo bo potrebno še malce počakati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.