Kupite moder avto

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Modra je barva jutrišnjega dne, pravijo avtomobilski oblikovalci.
Oglej si celoten članek

Na cestah po vsem svetu z naskokom vladajo sivi avtomobili, v zadnjih letih je bila zelo priljubljena črna, zadnje leto pa ste bili modni, če ste kupili avtomobil bele barve.

Sivo-črno-belo kombinacijo na cestah naj bi v prihodnjih letih precej popestrili živi barvni odtenki, predvsem modre barve. Eden največjih svetovnih proizvajalcev avtomobilskih barv PPG na podlagi raziskav trendov v modi, notranjem dizajnu in proizvodov za potrošnike napoveduje, da bo modra barva ena najbolj priljubljenih v avtomobilski industriji.

Po mnenju oblikovalcev namreč ta barva zelo dobro poudarja obliko avtomobila, poleg tega pa je sprejemljiva za vse trge in nima negativnih konotacij kot denimo črna barva.

Tudi gigant kemične industrije DuPont je že spomladi napovedal, da bo modra pridobila na priljubljenosti.

Eden od vzrokov za to je po mnenju družbe tudi vedno večja ekološka ozaveščenost ljudi, saj modra spominja na barvo neba tin vode.

Seveda pa bodo siva, črna in bela tako kot doslej še vedno močno prisotne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.