Ker se je dotaknil njegovega audija, ga je vrgel čez ograjo

Foto: Youtube/Marginalia
Foto: Youtube/Marginalia
Da, tudi to je mogoče. Ker se je pešec dotaknil njegovega avtomobila, ga je lastnik lastnoročno vrgel čez ograjo v vodo.
Oglej si celoten članek

Od kod drugod kot iz Rusije oziroma Sankt Petersburga prihaja posnetek kamere na armaturki, ki je bil po datumu sodeč posnet na začetku meseca.

Neki 44-letni pešec je prek prehoda prečkal cesto, pri tem pa se je po kasnejših ugotovitvah z nogo dotaknil audija, v katerem je sedel nek poslovnež. 30-letnemu lastniku štirih krogov se je popolnoma "odpelo," saj je planil iz avta, tekel za pešcem, ga udaril v obraz. Na posnetku je nato vidno, kako je pešca za finale vrgel prek ograde v spodnji kanal, napolnjen z vodo. 

K sreči je 44-letnemu pešcu, ki je po poročanju The Guardiana nekoliko umsko prizadet, uspelo splavati na suho, od koder so ga odpeljali v bolnišnico. Voznika so kasneje pridržali, sedaj mu grozi 11 let zaporne kazni zaradi poskusa umora. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:33 23. Oktober 2015.

    Ni treba nikamor po Rusiji gledat , kajti isto se je zgodilo pred 5 dnevi v Mengšu , ko je …

  • 09:41 23. Oktober 2015.

    ta je bolj za umobolnico kot zapor, psihič...

  • 09:31 23. Oktober 2015.

    Zaradi dotika pleha? Ko se ga močen naliv, sneg ali blato bolj močno dotakneta?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.