Kateri so najboljši poslovni avtomobili

Foto: Finance
Foto: Finance
Ford focus, VW passat, audi A6, BMW i3 in mercedes-benz S coupe so zmagovalci jubilejnega izbora Poslovni avto leta 2015.
Oglej si celoten članek

Avtomobilski novinarji pri časniku Finance so izvedli že 10. izbor Poslovni avto leta, pri katerem v petih različnih kategorijah skozi leto izbirajo avtomobile, ki se v določeni kategoriji izkažejo za najboljše za posel. 

V kategoriji službeni avto leta, kjer je glavni kriterij racionalnost, je slavil prenovljeni ford focus zaradi pestrega nabora tehnike in vozne izkušnje.

VW passat je bil najbolj prepričljiv v kategoriji poslovni avto leta, kjer se bije boj med vozili do 40.000 evrov. Žirija je cenila njegovo vsesplošno naprednost. 

Managerski avto leta je postal prenovljeni audi A6, eko avto lea pa BMW električni i3. Za najlepši avto pa je bil izbran mercedes-benz S coupe. Kaj drugega bi bilo verjetno presenečenje glede na številne nagrade, ki jih oblika Roberta Lešnika žanje po svetu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.