Kamere skoraj cenejše od senzorjev

Foto: Žurnal24 Na trgu obstajajo številni modeli kamer za različne avtomobilske modele. Vgradnj
Trg parkirnih kamer za naknadno vgradnjo je doživel v zadnjem letu velik razcvet zaradi padca cen in širitve ponudbe.
Oglej si celoten članek
Pred nakupom. Pazite, da je model, ki ga kupujete, dejansko namenjen modelu avtomobila, katerega lastnik ste. Preverite, ali ponoči predvaja dovolj kakovostno sliko, in resolucijo prikazane slike.

Cene se začnejo pri sto evrih, obstajajo pa tudi paketi, ki zajemajo parkirne senzorje, vzvratno kamero in TFT-zaslon; cene teh so od 120 evrov.

Prednost preprosta vgradnja
Namestitev kamere je pri večini modelov povsem preprosta, saj jo preprosto privijačimo nad registrsko tablico. Nekoliko bolj zapletena je priključitev naprave na zaslon, ki sliko projicira vozniku. To mora opraviti strokovnjak, čeprav je cena vgradnje dostopnih 150 evrov.

Obstajajo pa tudi dražji modeli z naprednejšim (širokokotnim) prikazom slike in izračunom poti glede na zavrtljaj volana. Ti so lahko nekajkrat dražji, nekateri pa imajo vgrajeno tudi LED-diodo, ki osvetljuje tablico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.