Kaj naredi ženska ob ločitvi?

Foto: Žurnal24 BMW serija3
Kaj naredi ženska ob ločitvi? Vzame možev avto in ga ponudi skoraj zastonj na spletnem portalu. Neka Slovenka je namreč BMW 318d letnik 2004 ponujala za 2.000 evrov.
Oglej si celoten članek

"Imam odvečen avto. Ločujem se od moža in prodajam avto, ker smo si vse razdelili na pol. Z veseljem prodam njegov najljubši avtomobil. Avto je v odličnem stanju, redno servisiran. Prodam samo prek Facebooka, da vidim, komu ga prodajam. Moraš me dodati za prijatelja," je v pojasnilu na eni od spletnih strani, ki ponujajo nakup rabljenih vozil, zapisala prodajalka BMW 318d letnik 2004 z 90 tisoč prevoženimi kilometri, ki ga je pionujala za 2.000 evrov.

Na žalost avtomobila na spletni strani nismo več našli, smo pa prodajalko prosili, naj nam pojasni podrobnosti. Na odgovore še čakamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.