Izjemen manever voznika vlačilca

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Izjemen manever tovornjaka, ki se je izognil naletu v vozilo pred seboj. Verjetno česa podobnega s tako srečnim koncem še nekaj časa ne boste imeli priložnost videti.
Oglej si celoten članek

Lahko sicer le domnevamo, da je kamera na armaturni plošči prizor posnela nekje v Rusiji. Voznik nekajdesettonskega vlačilca je v delčku sekunde opazil luknjo, zavrtel volan v levo in spet v desno, čemur je začuda zelo vestno sledila celotna kompozicija prikolice (očtno z zelo dobrimi pnevmatikami).

Od velikanske sreče do efekta metle je sicer vse vpletene ločevalo le nekaj centimetrov, a včasih se spodobi tudi srečene razplet, mar ne?

Voznik tovornjaka očitno še sam ni verjel, kaj mu je uspelo, saj se je po nekaj metrih kar ustavil sredi ceste.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.