Iz audijeve palačinke prišla živa

Foto: Facebook Zmečkan avto Foto: Facebook Zmečkan avto Foto: Facebook Zmečkan avto Foto: Facebook Zmečkan avto
Na audija S5 je na Kitajskem padel večtonski kontejner in ga do višine vrat povsem zmečkal. A potnika sta iz "palačinke" uspela prilesti le lažje poškodovana.
Oglej si celoten članek

Nenavadna nesreča se je zgodila, ko je s kontejner padel z mimovozečega tovornjaka. Velika masa je povsem sploščila prednji del in streho vozila, tako da so bili reševalci pred dvigovanjem kontejnerja pripravljeni na najhujše. A sreča v nesreči je bila, da se je konstrukcija audija zmečkala v prid potnikoma.

Tako jima je bilo prizaneseno z glavnim sunkom in sta ohranila ravno dovolj prostora, da sta lahko počakala na reševalce. Po poročanju Shaghaiiista sta jo odnesla le z za življenje nenevarnimi ranami, a gotovo pretresljivo izkušnjo.

Slabše jo je odnesel audi, čeprav lahko malce za šalo zapišemo, da tako hitre preobrazbe vrat v stilu lamborghinijev še ni bilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:07 10. November 2013.

    Nisi glih realna.

  • 09:57 10. November 2013.

    Audi je über auto.:)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.