Internautica letos zelena

Foto: Žurnal24
Navtika. Danes se v Portorožu odprejo vrata 19. Internautice.
Oglej si celoten članek

Do nedelje bo v Marini Portorož v sklopu Internautice, največjega slovenskega navtičnega projekta, na ogled postavljen pregled navtičnega trga v jadranski regiji.


Letošnja Internautica je v veliki meri vsebinsko posvečena projektu zelene mobilnosti. Predstavili bodo vrsto električnih prevoznih sredstev (električna letala, avtomobili, motorji, kolesa in plovila) ter tako slovenske kot svetovne dosežke na področju zelene mobilnosti, učinkovite rabe energije in trajnostnega razvoja novih tehnologij. Vsi eksponati, poudarjajo organizatorji, predstavljajo svetovni vrh v svojem razredu in obenem kažejo sposobnost Slovenije, da na nekaterih področjih igra vodilno vlogo.

Tradicionalne premiere

Med premiernimi predstavitvami plovil bodo razstavljalci pokazali tudi novo Elanovo jadrnico impression 354, Seaway pa bo prvič v morju predstavil novo 15-metrsko hibridno jahto serije Greenline. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.