Ibiza prihaja v Ženevo

Foto: Žurnal24 Nekako takole naj bi bila videti nova ibiza.
Seat ibiza bo na marčevskem avtosalonu v Ženevi predstavila novo, četrto generacijo ibize.
Oglej si celoten članek

Najmanjši seat bo obliko najbrž povzel po večjih hišnih modelih, kot sta toledo in altea, z značilnimi lučmi in ostro poudarjeno bočno linijo. Ibiza, ki jo bodo predstavili v Švici, naj bi po skopih podatkih imela že pet vrat, medtem ko bo treba na trivratno športnejšo različico počakati do konca leta 2008.

Z novo ibizo, ki je s 40 odstotki Seatov najbolj prodajani model, želi tovarna učvrstiti svoj položaj znotraj koncerna Volkswagen, saj Nemci zadnje čase niso bili najbolj zadovoljni s poslovanjem Špancev.

Prva generacija ibize je na ceste zapeljala leta 1985.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.