Garminov napredni vodnik

Foto: Garmin garmin nuvi 3590 LMT Foto: Garmin garmin nuvi 3590 LMT Foto: Garmin garmin nuvi 3590 LMT
Najsodobnejša Garminova GPS cestna naprava nüvi 3590LMT prinaša nekaj uporabnih bonbončkov, kot je branje SMS sporočil ali vnašanje cilja kar s pomočjo glasu. Hkrati pa je pripravljen na tesno sodelovanje s pametnimi telefoni.
Oglej si celoten članek

Gre za člana premium linije, kar izdaja že njegova tanka oblika 1,3 centimetra z 12,7-centimetrskim zaslonom, ki spominja na pametni telefon. Med drugim naprava pri načrtovanju poti upošteva voznikove potovalne navade, prikazuje ažurne informacije o stanju na cesti prek 3D live traffic storitve, telefonske klice in SMS sporočila je mogoče upravljati le s pomočjo glasu. 

Novost pri Garminu je smartphone link s pametnimi telefoni Smartphone Link, s čimer omogoča dostop do ažurnih in “živih” informacij na GPS napravi. Nekatere vključene storitve so brezplačne, denimo vreme, POI ocenjevanjaGarmin Tracker ali usmerjanje s parkirnega prostora do destinacije in nazaj.

Na druge se je potrebno naročiti, med bolj zanimivimi plačljivimi storitvami pa so denimo "3D Live Traffic", prek katerega naprava na zaslon projecira slike s prometnih kamer, napredno vreme, parkiranja, ažurno poročanje o mobilnih hitrostnih radarjih ...

Cena pri slovenskem uvozniku je 399 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.