Dizelski R8 malce pobliže

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

O Audijevem R8 z dizelskim motorjem V12 je bilo povedanega že veliko. Mrcina je v živo videti še bolje kot na fotografijah.
Oglej si celoten članek

V konceptu  dizelskega superšportnika drdra dizelski motor V12 TDI, ki razvije več kot 367 kW (500 KM) moči in 1000 Nm navora. Z mesta do 100 km/h avtomobil pospeši v 4,2 sekunde, končna hitrost je 300 km/h. Ob vseh teh podatkih je še najbolj navdušujoča poraba, ta naj bi namreč na 100 km znašala le okoli 10 litrov. V Detroitu smo si imeli priložnost avtomobil, ki za zdaj spada še pod neserijska vozila, ogledati kolikor se je dalo od blizu. Detajli so več kot le zanimivi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.