Dirkaški škodi

Foto: Žurnal24 Škoda fabia RS+ (Foto: Škoda) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Prva udeležba Škode na srečanju VW vozil ob Vrbskem jezeru je v spominu ostala po posebnih izvedenkah fabie RS+ in octavie RS+.
Oglej si celoten članek

Fabia RS+ je nekakšna mešanica cestnega poperčka RS in dirkaške izvedenke S2000. Stavila bo na impozanten videz, ki ga bodo sestavljali velik prednji odbijač z luknjo za zrak, nizki pragovi in zadnji difuzor. Odprtina za dihanje bo dodana tudi na pokrovu motorja, ki je očitno enak kot pri različici RS (1,4 TSI 132 kW/180 KM). Streha in velika platišča bodo obarvana v zeleno, športno vzdušje se bo nadaljevalo tudi na novih sedežih in še nekaterih dodatkih v notranjosti.

Foto: Žurnal24 škoda octavia

 

Pri octavii se zgodba ponovi z aero body kitom, zelenimi platišči in dodelani notranjosti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.