Clio bo 20 svečk upihnil s stilom

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Najbolj prodajani avtomobil v Sloveniji praznuje 20. obletnico prve generacije. Ob tej priložnosti je Renault predstavil posebno različico clia.
Oglej si celoten članek

V dveh desetletjih je Renault prodal kar 10 milijonov cliov, kar je 20. najboljši dosežek v zgodovini avtomobilizma.

Različica, s katero bodo Francozi počastili jubilej, se bo imenovala 20th anniversary edition, na voljo pa bo v vseh različicah clia.

Prepoznali jo boste po drugačnih barvah zunanjosti, pri športnem RS pa bo zunanjost v ekskluzivno črno-beli kombinaciji. Odvisno od tržišča in opremskega paketa se bo jubilejni clio ponašal z navigacijsko napravo Carminat TomTom, ročno ali avtomatsko klimatsko napravo, tempomatom, 80-vatnim stereom z bluetooth in Plug&Music funkcijo, zatemnitvijo stekel ...

Na prodaj bo od marca, cene se začnejo pri 14.350 evrih, najdražji RS pa bo vaš za 24.700 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.