BMW serije 3 Gran Turismo za 37.100 evrov

Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo Foto: BMW BMW serije 3 gran tourismo
V soboto se bo začela uradna prodaja BMW serije 3 gran turismo. Cene pri nas se začnejo pri 37.100 evrih.
Oglej si celoten članek

Novinec v BMW paleti vozil združuje športne gene limuzine in praktičnost karavanskega modela.

V primerjavi s karavanom je za 200 milimetrov daljši, ima 110 milimetrov daljšo medosno razdaljo, v višino ga prekaša za 81 milimetrov. Prtljažni prostor je s 520 litri prostornine za 25 litrov večji kot pri touringu. V osnovni različici s paketi opreme sport line, luxury line ali modern line, v sklopu dodatne opreme pa je mogoče izbrati paket M sport.

Ob lansiranju so na voljo tri bencinske in dve dizelski različici, moč se na cesto prenaša preko 6-stopenjskega ročnega menjalnika v sklopu osnovne opreme, za doplačilo je na voljo 8-stopenjska avtomatika za vse različice motorjev. Oba menjalnika sta povezana s funkcijo za manjšo porabo goriva auto start-stop.

Najcenejši bencinski model, 320 i s 135 kilovati moči (184 KM) je treba odšteti 37.600 evrov. Najcenejši dizel, 318 d s 105 kilovati moči (143 KM) je 600 evrov dražji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.