Audijev skuter

Foto: Oberdan Bezzi
Foto: Oberdan Bezzi
Po prevzemu Ducatija pri Audiju ne mirujejo. Nemški proizvajalec avtomobilov je sporočil, da ob pomoči italijanskega proizvajalca motociklov razmišlja o lastnem manjšem motorju oziroma skuterju.
Oglej si celoten članek

Dejstvo je, da so tudi pri Ducatiju razmišljali, da bi proizvedli skuter, a ideja nikoli ni bila uresničena s končnim izdelkom. Zdaj, ko imajo novega lastnika, bi utegnil projekt spet postati aktualen. Svoj čas je italijanski oblikovalec Oberdan Bezzi predstavil svoje videnje Ducatijevega skuterja po imenu desmoscooter, ki so ga zdaj pretvorili v Audijev maksi skuter koncept SC-1.

Po Bezzijevi zamisli naj bi šlo za 700-kubični motor z 90 konjskimi močmi, 16-palčnimi kolesi in aluminijastim okvirjem. Glavni konkurenti naj bi bili BMW C600 Sport, yamaha TMAX 530 in tudi aprilia SRV850.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.