Audi bo prenehal uporabljati simbol štirih krogov

Foto: Audi
Foto: Audi
Nova serija Audijevih vozil za Kitajsko ne bo več imela simbola štirih krogov.
Oglej si celoten članek

To poroča agencija Reuters, ki se sklicuje na dva neodvisna vira v znamki. Gre za Audijeve modele nove električne generacije, ki jih bo nemška znamka razvila na Kitajskem za kitajski trg. 

Za umik znamenitih štirih krogov so se po besedah enega od virov odločili zaradi preobrazbe podobe znamke. Hkrati pa poteza tudi odraža dejstvo, da Audi pri razvoju teh modelov tesno sodeluje s kitajskim avtomobilskim gigantom SAIC (znamke MG, Roewe, Maxus ...), pa tudi sestavne dele in ostalo tehnologijo pridobiva od lokalnih partnerjev.  

Novinarji Reutersa niso uspeli dognati, ali bo Audi na novo serijo vozil nameščal kakšen drugačen logotip, ali pa bodo imela zgolj izpisano ime. Več o novi seriji bodo pojasnili pozno jeseni, ko bodo uradno predstavili prvo konceptno vozilo. Še en vir je za agencijo povedal, da bo do leta 2030 serijo sestavljalo že devet modelov. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:18 6. Avgust 2024.

    AUDI pa še kdo gredo po poti NOKIE.

  • 16:30 5. Avgust 2024.

    AutoUberDebilIdioten!

  • 15:13 5. Avgust 2024.

    Baje bo spet DKW....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.