A6 avant pripravljen na dvig zavese

Foto: Žurnal24 (Foto: Audi)
Ste navdušeni pripadnik Audija ali pa v sredo ob 20. uri nimate kaj početi? Potem ne zamudite svetovne premiere modela A6 avant.
Oglej si celoten članek

Audiju je uspelo očitno do konca skriti podobo novega težkokategornika med karavani, kjer vlada neizprosen boj med avantom, serijo 5 in razredom E.

Premiero v Berlinu bo mogoče spremljeti TUKAJ z začetkom v sredo ob 20. uri.

Le pet mesecev po predstavitvi limuzinskega A6 je že nastopil čas še za model z nahrbtnikom, ki bo po pričakovanjih obdelan na premium način, četudi ne bo rekorder po prostornosti.

Avanta bo poganjala že znana paleta dizelskih in bencinskih motorjev, pričakovati pa je še kakšen dodaten sladkorček k že znani tehnološki obloženosti limuzinskega A6.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.